Borsos csirkezúza - Laktató ebéd fillérekből
Sokan nem szeretik, pedig ha jól elkészítik, a csirkezúza nagyon finom - no, és nem mellesleg viszonylag olcsó is. Cikkünkben ezúttal a borsos verzió receptjét mutatjuk be!
Hozzávalók
- 50 dkg csirkezúza
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 1 ek ételízesítő
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk őrölt bors
- 2 ek olaj
Elkészítés
A csirkezúzát, a hagymát és a petrezselymet aprítsuk fel. A hagymát forró olajban fonnyasszuk meg, tegyük hozzá a pirospaprikát, majd öntünk rá egy kis vizet. Ezt követően tegyük rá a zúzát, és pirítsuk meg. Szórjuk meg borssal, petrezselyemmel és ételízesítővel, és adjunk hozzá nagyjából 3 dl vizet. Főzzük addig, amíg meg nem puhul a zúza. Krumplipürével tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!