Vacsora 10 perc alatt? Íme, 3 gasztrokönyv villámgyors receptekkel
Kevés olyan dolog van, amely annyira kikapcsol bennünket, mint a főzés. A dolgos hétköznapok mellett azonban sokszor nincs időnk hosszú időt eltölteni a konyhában. A következő gasztrokönyvek olyan recepteket kínálnak számunkra, amelyek segítségével pár perc alatt összeüthetjük a kitűnő fogásokat!
Stahl Judit - Gyors konyha
Stahl Judit legújabb szakácskönyve azoknak szól, akik gyors, finom és egyszerűen elkészíthető ételt szeretnének az asztalra varázsolni és kevés időt szeretnének eltölteni a konyhában. A receptek többsége csupán 30 perces: ínycsiklandó hétköznapi vacsorák, emlékezetes hétvégi ebédek, előre elkészíthető vendégváró finomságok és tempós levesek, olaszos tészták, különleges melegszendvicsek, egzotikus ételek gyűjteménye. Bőven található köztük 10-15 perc alatt összehozható fogás is, de egyik elkészítése sem tart 45 percnél tovább. A maximum öt hozzávalós ételekhez nincs szükség időrabló bevásárlásra sem, az egyetlen edényben készülő tányérra valók után nem tornyosul majd a mosogatnivaló és a szinte főzés nélküli fogások nem igényelnek hatalmas, jól felszerelt konyhát.