Ribizlihabos-almás réteges torta lett Magyarország Cukormentes Tortája
A Nándori László által készített, “Ribizlihabos-almás réteges” torta nyerte el idén a “Magyarország Cukormentes Tortája” címet. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által meghirdetett verseny győztese fehér cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült.
Az alapanyagok tökéletes használatával, a kreatív recepttel és a magyaros ízvilágba illeszkedő ízhatással nyerte meg a Nándori Cukrászda 2013-ban a “Magyarország Cukormentes Tortája” versenyt.
Hazai kistermelőktől szerezték be az összetevők nagy részét
A “Ribizlihabos-almás réteges” összetevőinek nagy részét hazai kistermelőktől szerezte be a cukrászda. “A kialakult beszállítói hálózatunk segítségével, arra törekszünk, hogy a lekvártól a manduláig minél több fontos alkotóelemet házi manufaktúráktól vásároljunk meg” – mondta el Nándori László aranykoszorús cukrászmester.
Az Egy Csepp Figyelem alapítvány által életre hívott díj idei győztese tökéletesen teljesíti a kezdeményezés célkitűzését: a “Ribizlihabos-almás réteges” 100 százalékos élvezeti élményt nyújt a vendégeknek.
Bővítik a cukormentes süteményeik kínálatát
A Ráday utcai cukrászda hosszú távú tervei között szerepel cukor-, laktóz-, és lisztmentes süteményeinek további bővítése. A kreativitásnak, magas szakértelemnek és remek összetevőknek köszönhetően ezek a sütemények kompromisszumok nélküli megoldást kínálnak mindenkinek, sőt.
“A napjainkban tapasztalt gasztroforradalom a cukrászszakmát is elérte. A szezonokra jellemző hibátlan minőségű alapanyagok felkutatása mellett a tradicionális formák újragondolása ugyanúgy megjelent a sütemények világában, mint a legfelkapottabb éttermek konyhájában” – mondta el Nándori.