Lifestyle

Csak rosszat teszel vele: ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket soha ne pucold meg

Mutatjuk azokat is, amiket pedig mindenképp érdemes hámozni!

A héjában van a vitamin?

Mindenkinek az az első, ha gyümölcsről, vagy zöldségről van szó, hogy megmossa, majd meghámozza őket, ám ezt gyakran hibásan tesszük, hiszen az egyes növényekben található tápanyagok, vitaminok a hámozással elvesznek. Vannak azonban olyanok is, amiket muszáj megpucolnunk, hiszen a héjában olyan anyagok találhatók, amelyek a szervezetünk számára, akár mérgezők is lehetnek. Ezek közül szedtük össze a legfontosabbakat.

Lapozd fel a galériát!

Padlizsán - A növény lila héjában rengeteg antioxidáns található, így nem érdemes meghámozni. Segíthet az öregedés lassításában, valamint megszabadít a szabad gyököktől is, amik különböző betegségeket okozhatnak.
Kattints a további képekért!

A legjobb pedig, hogy valószínűleg a te otthonodban is megtalálhatók már azok a kellékek, melyek hatékonyan felveszik a harcot a gyomok ellen.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Akik figyelemmel kísérik a brit királyi család életét, valószínűleg tudják, hogy Katalin hercegné imád sportolni. Mozgásszeretete ellenére viszont a hercegnének bizony le kellett mondania egy óriási...
Lifestyle
Ahogy a mondás is tartja: "egyszer fent, egyszer lent". Az alábbi három csillagjegynek ezen a héten inkább az utóbbiból fog kijutni.
Lifestyle
Szívesen lennénk az alábbi három asztrológiai jegy helyében - nekik ugyanis minden szempontból szuper hetük lesz.