Bőrfeszesítő pakolások őszi gyümölcsökből és zöldségekből

A hűvös idő közeledtével egyre több szépségproblémával kell megküzdenünk: hullik a hajunk, könnyen törik a körmünk, a bőrünk pedig száraz és repedezett. Ilyenkor néhány őszi gyümölcsből és zöldségből készített pakolással könnyen segíthetünk a helyzeten, és arcunkat pillanatok alatt üdévé és bársonyossá varázsolhatjuk.
Szőlős pakolás
Ebben az apró gyümölcsben rengeteg vitamin, antioxidáns és gyümölcssav található, aminek köszönhetően a bőrünk sokkal feszesebb, ragyogóbb és bársonyosabb lesz. A fürtről tépjünk le 4 nagyobb vagy 8 apróbb szemet, jó alaposan mossuk át, szedjük ki belőle a magokat és egy villa segítségével nyomkodjuk össze. A pépes jellegű pakolást kenjük fel az arcunkra, tegyünk rá gézlapot és pihenjük legalább 15-20 percig. Langyos vízzel mossuk le és használjunk hidratáló krémet is. A kezelés után a bőrünk sokkal selymesebb lesz.