Fashion&Beauty

Ezek lesznek 2024 legnépszerűbb sminktrendjei - óriásgaléria!

Az új évszakok mindig új szépségtrendeket tartogatnak számunkra, hát még mennyi izgalmas trenddel szolgál egy új év!

Vadító sminkek

A különböző technikákból, vad színpárosításokból és lélegzetelállító összhatásokból 2024 sminktrendjeit illetően sem lesz hiány. A merészebb is a visszafogottabb stílusok kedvelői is jócskán válogathatnak a szebbnél szebb trendek közül, melyek láttán azonnal sminkelni támad majd kedved. Sminkművészek árulták el, mire számíthatunk az új évben, milyen új technikákat, színeket, trendeket érdemes kipróbálni idén. Ha te is szeretnéd úgy sminkelni magad reggelente, akár egy profi és nem szeretnél lemaradni a legújabb sminktrendekről, akkor tökéletes helyen jársz! Nézd meg a galériát és inspirálódj a gyönyörűbbnél gyönyörűbb sminkek közt válogatva!

Csak természetesen! „2024 egyik leginkább uralkodó trendje egyértelműen a természetes hatású smink lesz” – mondja Ash K Holm, sztársminkes, aki többek között Ariana Grande, Shay Mitchell, JLo és a Kardashian család sminkjét is készítette már. – „A sugárzó, egészséges, tiszta bőrt hangsúlyozó sminkek óriási népszerűségre törnek idén, nagyon lágy és kifinomult összhatást keltenek.”
Kattints a további képekért!

Természetes, hogy mindannyiunknak van egy jól bevált sminkrutinja a mindennapokban, az évszakok változásaival viszont olykor fontos néhány szezonális terméket is beszereznünk.

Leadfotó: Pexels, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mutatjuk a jeleket, amikkel te is kiszúrhatod ezt a nagyon káros szokást.
Home&Design
Fashion&Beauty
Minden nőnek jól áll és rengetegféle szettet összeállíthatsz vele!