Fashion&Beauty

Ezek lesznek a 2024-es fürdőruha trendek - Íme a legmenőbb fazonok

Ha esetleg lemaradtál volna róla, a levegőben már érződik a friss tavaszi szellő illata, és egyre csökkenek a síelésről szóló Instagram-bejegyzések is, ami egyet jelent azzal, hogy hamarosan itt a nyár és vele együtt jön a fürdőruha szezon is. Ha esetleg már lefoglaltad a nyári vakációdat, akkor kezdheted nézegetni a 2024-es bikinitrendeket is.

Ezek lesznek a 2024-es fürdőruhatrendek

Jó hír, hogy idén minden eddiginél könnyebb lesz, a ruhatáradat a fürdőruhák köré építeni, mivel a ruhaszettek és a bikinidivat közötti határvonal egyre inkább elmosódik. Nincs azzal semmi gond, ha a fürdőruha felsődet önmagában is hordod a nyáron, ugyanis ha egy divatos lenge inggel, famersorttal és szandállal kombinálod, rendkívül stílusos nyári outfitet varázsolhatsz belőle magadnak. Ráadásul az elmúlt két szezonban láthattuk a híres divatmárkák kifutókon is, hogy a fürdőruhák a fenntartható divat élharcosává váltak. De mi várható még a 2024-es fürdőruha trendekben? Kattints a galériára és kiderül!

Masnis és fodros A fodrok és a masnik idén mindenhol jelen vannak - a ruháktól kezdve a dekorációig, a telefontokoktól egészen a hajas kiegészítőkön át a cipőkig. És idén már a fürdőruhákon is megjelennek. Az ultra-nőies esztétika iránti megszállottság tovább folytatódik, készülj fel a masnikra, babarózsaszínre és a sok-sok fodorra!
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: ELLE.com

Az idei tavaszi divatot a friss, könnyed és élénk színek, mint például a pasztell árnyalatok, a virágos minták és könnyű anyagok jellemzik.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Meghan Markle férjével, Harryvel együtt jelenleg Nigériában tartózkodik, ahol egy nap három különböző szettet is magára öltött, köztük egy nagyon különleges, bámulatos piros ruhát.
Lifestyle
A napokban rendezték a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR sajtóeseményét, ahol olyan sikeres nők kalauzoltak el minket életük legfontosabb kulisszái mögé, mint Kiss Virág fitness világbajnok.
Home&Design
Te sem tervezel idén nyaralást? Néhány muskátlival tengerparti hangulatot csempészhetsz a kertedbe!