Fashion&Beauty

Le a téli kabátot! Ezeket a 2024-es tavaszi divattrendeket mindannyian imádni fogjuk!

Igaz, hogy kicsit még messze a tavasz, de az enyhe időjárás miatt, jó okunk van elkezdeni gondolkodni a tavaszi ruhatárunk frissítésén. 2024-ben hódítanak a magas derekú nadrágok, az áttetsző anyagok, a metál fényű darabok és a rózsás minták.

Tehát mit fogunk viselni mindannyian, amikor levethetjük végre a téli kabátot? Íme a legfontosabb divatirányzatok, amelyekről mindent tudnunk kell az új szezonban.

Férfiasan nőies öltözködés A tavalyi év végén tagadhatatlan, hogy a szoknya felváltotta a nadrágot, de 2024-ben úgy tűnik, hogy egy egészen új frissítést kap. Gondolj csak egy ultra minire, egy áttetsző vagy egy elegáns darabra, a lényeg, hogy ezekhez a szoknyákhoz a párosítás többé nem egy cuki kardigán vagy egy szexi felső lesz. Ehelyett jöhetnek a túlméretezett ingek férfi pulóverekkel, és oversize blézerekkel, így laza de mégis stílusos lesz a megjelenésed.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Glamour UK

Ha nadrágokra gondolunk, legtöbbünknek valószínűleg a farmerek jutnak először eszébe, 2024-ben viszont egy egészen másfajta nadrág lesz a nők favoritja.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.