Fashion&Beauty

Minden sztár így sminkeli magát - hihetetlenül gyönyörű leszel ebben a sminkben

Csak nemrég jött be a divatba, de máris minden sztár így festi magát - itt az ideje, hogy mi is kipróbáljuk ezt a sminktrendet!

Minden híresség imádja a barnás színű szemsminkeket

Bár az ősz legnépszerűbb sminkje kétségkívül a precízen megrajzolt, gyönyörűen kivitelezett szemhéjtusos változatok, azaz igazság, hogy a legtöbb nőnek nincs elég ideje vagy tökéletes kézügyessége ahhoz, hogy egy rohanós napon meg tudjon valósítani egy ilyen időigényes sminket. Hasonló a helyzet a szezon legtrendibb rúzsával, a vörös színnel is, amit valljunk be - azért senki sem visel egy sima hétköznap. Elhoztunk nektek hát a sztárok által leginkább kedvelt őszi szemsminket, a barnás szemhéjfestékes ötleteket, melyek tényleg minden igényt ki tudnak elégíteni.

Egyrészt nagyon természetes hatást keltenek (persze attól függően, hogy mennyire erősen fested ki magad); a bőrünk alaptónusához közeli barnás-bézses színt gyerekjáték kezelni; ha elmaszatolódik, egy kis alapozóval vagy korrektorral pillanatok alatt helyrerakható és távolról úgy néz ki, mintha egyáltalán nem is viselnénk sminket, csupán az árnyékokkal játszanánk.

Talán pont ezt szeretik a barnás szemhéjfestékeken alapuló sminkekben a sztárok is: nem kell feszengeniük abban, hogy elkenődik a sminkük, rendkívül természetes hatást lehet vele elérni és tulajdonképpen mindenféle bőr-, szem- és hajszínhez megy ez a festék. Nem is értjük, hogy miért most jött be ez a szemfesték a divatba! Mutatjuk is, hogy mely sztárok rajonganak érte!

Julianne Moore

Az Oscar-és Golden Globe-díjas színésznő már 60 éves, de ebben a barnás árnyalatú szemsminkben akár 20 évet is letagadhatna a koráról - pedig neki igencsak vigyáznia kell arra, milyen sminkben is jelenik meg. A vörös haj már önmagában is egy erős megjelenést biztosít, ezért csak nagyon visszafogott sminket javasolnak a szakértők a hasonló hajszínnel rendelkezők számára.

Az idei ősz legmenőbb rúzsa, a vörös árnyalatú rúzs például kifejezetten erős lenne a színésznőnek, de sminkmesterei biztosan találnának egy olyan természetesen piros színű ajakfestéket a számára, mely még az ő arckarakteréhez is illene. Azért a barnás szemhéjfestéket és a vörös rúzst ne próbáljátok ki együtt, mert túl vad lenne az összhatás!

Még több dögös barnás szemfesték alapú sminkötletre lennél kíváncsi? Kattints az lenti képgalériánkba, ahová a sztárok legszebb barna szemhéjfestékes sminkjeit gyűjtöttük össze!

Cindy Crawford Olyan, mintha nem is lenne smink a gyönyörű szupermodellen - de ha közelebbről megnézzük, a barna szemhéjfestéket azért ő is nagyon szereti!
Kattints a további képekért!

Mindenki ezt a színt viseli ősszel - nem csoda, hogy a legnagyobb sztárok és a divatrajongók is odáig vannak érte! Mutatjuk belőle a legstílusosabb, legvagányabb darabokat a hazai kínálatból!

Leadfotó: Estée Lauder
Fotó: Instagram @hungvanngo

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.
Lifestyle
Egy jól karban tartott kert elég csábító lehet a galambok számára. A madarak az erkélyünkre is odaszokhatnak, ahol vígan fognak majd potyogtatni.
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...