Egészség

Teljesen szétroncsolja az agyad ez az étel: kerüld messziről, ha jót akarsz magadnak!

Az új kutatások azt sugallják, hogy egy bizonyos ételtípus hosszú távon akár agykárosodáshoz is vezethet, ha gyakran fogyasztjuk.

Csak mértékkel!

Azt mindenki tudja, hogy milyen fontos a megfelelő táplálkozás egészségünk szempontjából, hiszen szervezetünknek szüksége van a vitaminokra, antioxidánsokra és egyéb tápanyagokra ahhoz, hogy jól funkcionáljon, és legyőzze az esetlegesen fellépő betegségeket. Az egészséges étrend abban is segít, hogy ne hízzunk el, persze ehhez szükség van a rendszeres mozgásra és a sport beiktatására is, végső soron azonban már azzal sokat tehetünk testünkért, ha megfelelően étkezünk. A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy egy bizonyos ételtípus akár agykárosodást is okozhat, ha gyakran fogyasztunk belőle, ezért érdemes elkerülni az ilyen jellegű finomságokat, még akkor is, ha ínycsiklandók - galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a The Sun is írja, a gyorséttermekben való gyakori étkezés növelheti az agykárosodás kialakulásának kockázatát a sütőolaj miatt. A tudósok laboratóriumi patkányokon tesztelték elméletüket, az eredmények pedig aggasztók.
Kattints a további képekért!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy gyermeked minden nyavalyáját az édesapja génjeinek köszönheti, akkor tévedtél.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Utazás
Sztárok
Charlie ugyebár legendává vált, és ha valaki véleményt szeretne mondani a mai zenéről, akkor ő nyugodt szívvel megteheti. Az viszont lehet, hogy sokan nem fognak vele egyet érteni.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!