Bed&Love

Náray Erika: A lányomnak ideálisabb lett volna, ha nem válunk el - Videó

A színésznő kivételesen magánéletéről beszélt videóinterjúban az ország RandiGurujának.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Náray Erikával

Náray Erika a trillázó hangú színésznő, énekesnő, szinkronszínész, a SuperTV2 hangja és ifj. Bergendy István volt felesége, aki csak ritkán beszél a magánéletéről. Most a kedves néző a művésznő szerelmi életének alakulásának lehet első kézből a hallgatója.

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Akik figyelemmel kísérik a brit királyi család életét, valószínűleg tudják, hogy Katalin hercegné imád sportolni. Mozgásszeretete ellenére viszont a hercegnének bizony le kellett mondania egy óriási...
Lifestyle
Ahogy a mondás is tartja: "egyszer fent, egyszer lent". Az alábbi három csillagjegynek ezen a héten inkább az utóbbiból fog kijutni.
Lifestyle
Szívesen lennénk az alábbi három asztrológiai jegy helyében - nekik ugyanis minden szempontból szuper hetük lesz.