Ez a legvagányabb útvesztő, amit valaha láttunk - Videó

Ez az összeeszkábált útvesztő olyan cselesen van megcsinálva, hogy minden kör tartogat valami fordulatot a mágnesgolyó számára. Jópofa.

Mágnes útvesztő

Ez a folyamat engem egy gyerekkori játékra emlékeztet, ami még DOS alatt futott, és igen, én még játszottam DOS-os játékkal, atttyaéég, tudom. A játékban különböző méretű labdáknak kellett különféle eszközökkel egy pályát kialakítani és elérni, hogy a labda végighaladva a pályán eljusson a célba. Itt is ez a helyzet, ám ez egy nagyon hosszú pálya, amelyen érdekes módon halad végig a pici mágnesgolyó.

Nézd meg a videót!

Ha tetszett, vagy te is emlékszel arra a DOS-os játékra, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com; Leadkép: veriditas.org

Oldalak

Sztárok
Lilli Palmer a múlt századi mozi egyik legcsillogóbb európai sztárja volt, akit különleges szépséggel áldott meg a sors, emellett nemcsak színésznőként, hanem sportolóként is sikeresnek mondhatta...
Lifestyle
Vajon te is elköveted a kedvenc növényeid esetében ezt a hibát? Ha igen, akkor itt az ideje változtatni a szokásaidon, hogy minél hosszabb ideig életben tartsd a szobanövényeket!
Sztárok
Nyolcvanadik születésnapja alkalmából élő adásban köszöntötték Kovács István színművészt a Duna Családi kör című műsorában. Az ünnepeltet pályája legkedvesebb emlékeiről kérdezték, és ehhez...