Ide jutottunk - Már a fák is alamizsnáért koldulnak

Mi mást szeretne egy fa az esőerdőben, mint élni a "családjával" együtt? Sokszor bele sem gondolunk, milyen pusztítást végzünk a természetben, hogy fenntartsuk magunkat, egészen addig, amíg az erdő meg nem elevenedik. Hiszen ő is fent akarja tartani magát és a családját.

Amikor az erdő "kalap-pénzért" koldul

Irtjuk az erdőket, hogy tudjunk tüzelni, enni, írni, dolgozni, kényelmesebben élni a Földön, és hogy a családunkat jól tartsuk, elégedetten, de főleg életben. De az erdő is ezt akarja, és ha van egy kreatív cég, aki ezt ki is mondja, az dicséretre méltó. Úgy hozza ki szó szerint a témát az utcára, hogy az emberek ne csak olvassák a problémát, hanem át is érezzék. Olyan kampányban domborítja ki az erdőirtás hátrányait, amelyben a fontos gondolatok, érzések az embereknek is átjönnek, és hogyan máshogy, mint a családja fenntartásáért az utcán kolduló fával. Egy sétálóutcán lévő fát papírtáblát szorító kezekkel szereltek fel, amelyre ez van ráírva: "Szükségem van pénzre az esőerdőben élő családom számára."

Bravó, nagyon ott van!

Ha Te is dobnál pénzt a fa kalapjába, hogy megmenthesse az esőerdei családját, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó és leadfotó: pinterest.com

Oldalak

Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...
Lifestyle
Ha azt hiszed, minden fogyókúrás italt kipróbáltál már, akkor mutatnák neked egy otthon is elkészíthető italt, mely állítólag hatékonyan elősegítheti a testsúly csökkenését.