Lifestyle

Nem fog az olajban tocsogni a sült krumpli, ha ezt csinálod: egy extra hozzávaló a titka annak, hogy tökéletesen ropogós köretet kapj

Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan olajos a köret fogyasztás előtt.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Egy evőkanál az olajba ebből, és minden probléma megoldódik!

A burgonya az egyik legelterjedtebb alapanyag a világon, nem véletlenül, hiszen rengeteg féle étel készülhet belőle: illik a különböző levesekbe, készülhet belőle többfajta köret, de még főzelékként is isteni. Nem meglepő tehát, hogy szinte minden háztartásban ott lapul a kamrában ez az isteni eledel, melyből a legtöbben sült krumplit készítenek: bár ez az étel nem feltétlenül a legegészségesebb, sokan olykor nem bírják ki, hogy ne falatozzanak belőle, hiszen valljuk be, nincs is finomabb a kívül ropogós, belül puha sült burgonyánál. Nem egy ember azonban erős has- vagy épp gyomorfájással küzd, miután elfogyasztotta az előbb említett köretet, ami annak köszönhető, hogy sokszor hiába csöpögtetjük le alaposan, majd tesszük papírtörlőre a kisült krumplit, még így is túl olajos marad. A Mindmegette erre a problémára azonban tud egy trükköt, amit meg is osztott olvasóival annak érdekében, hogy ők is tisztában legyenek azzal, mitől nem fog soha többé tocsogni a sült krumpli az olajban - galériánkból te is megtudhatod!

A tökéletesen finom sült krumpli sok mindenen múlik: fontos például, hogy a megfelelő burgonyát vásároljuk meg, annak jó legyen a minősége, de az is számít, hogy legalább 5 percig bő, hideg vízben áztassuk a krumplit sütés előtt, miután megpucoltuk, hogy a keményítőt eltávolítsuk róla.
Kattints a további képekért!

Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nem egyszerű feladat megtalálni a számunka megfelelő terapeutát. Az alábbi egy kérdéssel viszont könnyen tesztelhetjük, hogy valódi szakemberrel van-e dolgunk.
Lifestyle
Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat művel a mobiltelefonod? Meglehet, hogy adathalászok férkőztek hozzá. Íme, a jelek.
Lifestyle
Néhány hete ütötte fel a fejét az új módszer, amely egyszerűnek és hatékonynak tűnik. Íme, mit gondolnak erről a szakértők.