Túl sok a maradék húsvéti sonka, vagy tojás? Megmutatjuk, hogy milyen ételeket kell csinálnod belőle

A sonka mindenkinél sztárvendég volt húsvétkor, de ilyenkor eléggé ráunhat az ember. Kezdődjék hát Fördős Zével, és sok elismert gasztrobloggerrel a maradékmentő akció!

Azoknak, akik már unják a sonkás kockát

Véget ért a hosszú hétvége, így vissza kell térni a szürke hétköznapokba. Valószínűleg le is kell dobnunk majd néhány kilót, de nem most, mivel előbb muszáj elpusztítani a maradékokat.

Valószínűleg mindenkinek volt valamilyen egyéni specialitása húsvétkor. Lehet ez a sárgatúró, májjal töltött husi, egybesült fasírt, vagy éppen a klasszikus főtt sonka. A lényeg, hogy utóbbi szinte minden asztalra került, sőt, hát ez volt a sztárvendég.

Viszont ez az a kaja, amiből hajlamosak vagyunk jóval többet csinálni, mint kellene. Ráunni viszont nem szabad, mert végtelen a felhasználási mód. A galériánkban megmutatjuk, milyen ételeket érdemes belőle készíteni!

Aki nem akar eltérni a klasszikustól, az természetesen csinálhat sonkás kockát. Mi az évnek ebben a szakaszában ezt szoktunk, és mindenki odavan érte. Szoky meg is mutatja nektek a tökéletes receptet!
Kattints a további képekért!

Jövő héten már jön a hosszú hétvége, vagyis a húsvét. Szinte mindenhol meg fog jelenni a finom főtt tojás, de nem mindegy, hogyan tárolod őket.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...